Програма "Баланс"

Програма “Баланс”* е онлайн тренинг, създаден, за да предостави информация за хранителните разстройства – какво представляват, как се поддържат, както и да предложи стратегии и техники за преодоляването им.

 

Програмата е разработена въз основа на принципите на Когнитивно-Поведенческата Терапия, както и на работата на експерти в областта на хранителните разстройства. КПТ е водещ подход в борбата с хранителни нарушения и е подходящ и при самопомощ. 

 

Програмата ще се състои при група от 5 души. Включва общо 8 срещи, всяка от които се провежда веднъж седмично. Срещите са изцяло онлайн.

 

Програмата е подходяща за Вас, ако отговаряте на едно от следните условия:

  • Ако сте попаднали в порочния кръг на постоянни диети и преяждане;
  • Ако се опитвате да компенсирате изяденото количество храна с някое от следните поведения: повръщане, употреба на лаксативи, диуретици или други медикаменти;
  • Ако страдате от булимия; 

 

Ако смятате, че програмата е подходяща за Вас, използвайте бутона, за да попълнете формата за записване. Кратко след като се запишете, ще получите повече информация на предоставения от Вас имейл адрес. **

*Програма ”Баланс” не е предназначена да замести професионален медицински преглед, поставяне на диагноза или лечение. Програма “Баланс” е единствено с информационна цел. 

!!! Моля, имайте предвид, че хранителното разстройство е сериозно и понякога животозастрашаващо състояние, за това потърсете професионална медицинска помощ.

 **Датата за стартиране ще бъде определена след като групата се запълни. 

За повече информация: silviya@overcomebulimia.com