Отказ от Отговорност

Всички материали публикувани на overcomebulimia.com имат информативен характер. Информацията на този уебсайт не е предназначена да замести професионален медицински преглед, поставяне на диагноза или лечение. Информацията публикувана на уеб сайта е на база личен опит или е взета от външни източници – книги, статии, проучвания, които са упоменати. Преди да предприемете лечение, моля консултирайте се с Вашия лекар.

Собственикът на този уебсайт не носи отговорност за информацията и данните, съдържащи се в тези уеб страници, не носи отговорност за причинени психически или физически вреди при използването на предоставяната информация, нито поема отговорност за диагноза и лечение, направени въз основа на информацията в този уебсайт. Потребителят на overcomebulimia.com поема пълна отговорност и риск за правилното използване на информацията на тези уеб страници.

Може да харесаш още:

happy girl
За щастието и нещастието

Щастието не е моментна емоция, а способност да се наслаждаваш на живота, с всичките му различия, красоти и недостатъци. Защото настроенията се сменят.

5 мита за булимията

Информацията по темата е изключително малко, особено в България, и е не винаги вярна. Ето защо реших да споделя най-разпространените 5 мита за булимията.

Пристрастени ли сме към сладкото?

Напълно е възможно да сме пристрастени към сладкото. Днес мисля да ви разкажа как да преодолеете тази зависимост, без да се отказвате от десертите.